Tebas i del Morena se caguen damunt dels alevins del Llevant • Que el futbol és un show mercantilitzat i podrit ho sap qualsevol que haja sigut escolaritzat. El que m'indigna és que damunt minusvaloren i desprecien equips d'alevins que no tenen ninguna culpa de l'amor als diners d'eixa escòria de gent.

  el cas de la lliga promises que estos nadals es celebra es Miami es un exemple. Un event organitzat per la lliga i la fundación el larguero on aniran 7 equips de la lliga. ¿Quins equips? els que els dona la santíssima gana a Tebas i de la Morena.

  En principi haurien d'anar els classificats en la lliga Promises nacional on el Llevant va caure en octaus de finals, però els jugadors de la nostra pedrera es quedaran en casa. Aniran el barça, Madrid, valencia, At Madrid, vilareal, Celta i Sevilla. El Madrid va quedar el 10…. però sí estarà en Miami.

  Dels que van arribar a quarts de final, només Granada i Llevant no aniran al torneig de nadal.

  Vendran fem ben empaquetat: recolzament a la pedrera i als xiquets però es mentida. Ningú dels nostres ni dels altre alevins que es queden fora per no formar part de la Jet - set futbolística tornaran a esforçar-se igual. No té sentit. El sacrifici no té recompensa. Només té recompensa ser del R. Madrid o del Patético de Madrid, on te conviden per decret.

  http://fundacionellarguero.es/presentad ... -promises/
  http://as.com/especiales/futbol/torneo_ ... 15/cuadro/


Accede para responder