SOPAR FORERO III
-
yo lo mas posible ke no pueda ir,el viernes toca Marea en Republicca y me molaria ir,aunke weno iwal cuando acabe si no tengo ke ir al pub,iwal me tomo algo.
-
Yo no puedo ir pero mi granito de arena lo voy a poner: presto mis banderas del forogranota.com y las 2 banderas del escudo 2004.
-
Hey¡¡¡¡¡ El Piti y yo también vamos¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ contar con nosotros¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
-
ponedme en dubtes plizzz
-
yo voy
no me puedo conectar nunca asi q fritz me informara
-
ieeeeeeeeeeeeeee apuntad al neuras y al lliure
-
@Migue_15:
mi problema es el desplazamiento, q tengo 15 años
q puedo hacer?SI TENIU PROBLEMES DE TRANSPORT, NO HI HA PROBLEMA, SEGUR QUE SEREM MOLTS AMB COTXES; AIXI QUE PODRIEU ANAR DIGUENT-NOS A XAVIER O A MI ON VIVIU I VOS CO-ORDINAREM PER A REPLEGAR-VOS.
JO ESTARE PREPARAT PER A LA MARXA EL DIVENDRES AIXO DE LES 20.30, DESPRES DE LA DUTXETA DE RIGOR (DESPRES D'ONZE HORES VOLANT FAS UNA PESTE QUE NI T'ACLARES ) ..... AIXI QUE A PARTIR D'AHI PUC REPLEGAR GENT..... EM PODEU ENVIAR PRIVATS O EMAILS A LA DIRECCIO DE HOTMAIL QUE ESTA AL MEU NOM!!
-
ponme en la lista de que si voy a la cena! en caso extremo de que no pudiera ir el jueves como muy tarde lo avisaria
-
Apunta'm!!
Jo vaig son 4
-
El sitio me viene cojonudo ( el tranvia para cerca ).
Que dius que anem a menjar . ¿ DESGARRADITO ?
-
@NELET:
El sitio me viene cojonudo ( el tranvia para cerca ).
Que dius que anem a menjar . ¿ DESGARRADITO ?
nooooooo home, nooooooooooooooooo
anem a menjar (en castella)DESGARRADO DE BACALADO
-
Vamos a pasar de los 50!!!!!
-
XAVIER:
EN PREVISIO DE LA GENT QUE PAREIX QUE S'ESTA APUNTANT AL SOPAR FORERO….... JO EM PREGUNTE SI ANEM A CABRE EN CASA JULIO........ JA SE QUE EL TIO ES DEDICA A BANQUETS, COMUNIONS, BATEJOS I DEMES......... CABREM TOTS ALLI?
LI HE INTENTAT TRUCAR PER TELEFON AL JULIO, PERO ES VEU QUE HA D'ANAR MASSA BUFAT, JA QUE NO M'ESCOLTAVA....
INTENTARE AVEIGUAR SI CABEM TOTS ALLI O NO.
-
A mi apúntame dos plazas, Vinatea, pero igual son tres, intentaré decírtelo lo antes posible, de momento dos.
-
Acabe de parlar amb el tio Julio (esta bufat i sense veu des d'el dia del Cadis)…............ diu que no hi ha problema........ que anem els que faja falta que mentre sigam del LLevant......... hi ha menjar per a cualsevol!!!
El divendres a passar-ho be i a celebrar aco que es mes gran que l'hostia, tu!!
-
xo va rinti????
-
rinti no seas cobarde pecador de la pradera y vente a la cenaaaaaaa
-
Rinti ha de saber on es Casa Julio, ja que segons el Rinti… es del CAbanyal..............
RINTI VINET'EN AMB MI A FER-TE UNS "TINGLAOS"... JEJEJE.
-
Xe Cabanyal , gracies per aclarirme lo del DESGARRADITO.
Ara , explicam com es diu al castella la TITAINA