Convenio con un club tailandés
-
El Levante UD firma un convenio de colaboración con el club tailandés Port Authority FC
Lunes, 06 de Febrero de 2023. 16:56
El Levante UD, a través de su área de formación internacional, y el club tailandés Port Authority FC, han firmado un convenio de colaboración por el que los clubes tendrán la oportunidad de crecer en ambos países tanto en el ámbito deportivo como en el institucional. La firma del acuerdo se celebró en Bangkok, en un acto en el que participaron la presidenta del Port FC, Nuanphan Lamsam y el director del área internacional granota, Daniel Pastor.
La máxima representante del club tailandés expresó su satisfacción por la alianza. “Es un honor que tengamos la oportunidad de asociarnos con el Levante UD. España es uno de los países más destacados del mundo en el fútbol y esta vinculación es una gran noticia para nuestro club y para el fútbol tailandés en general. Esta alianza nos ayudará a aumentar y desarrollar el potencial de nuestro club de manera integral", aseguró.
“Es un honor que tengamos la oportunidad de asociarnos con el Levante UD. España es uno de los países más destacados del mundo en el fútbol"
Daniel Pastor, por su parte, destacó que PORT Authority FC "es un club grande, histórico, arraigado a la ciudad, con fuertes valores de identidad y sobre todo que ambiciona crecer, desarrollarse y mejorar en todos los ámbitos. Por todo ello hemos entendido que es la familia perfecta para el Levante UD en Tailandia”. Este es el primer club en el sudeste asiático (ASEAN) con el que elegimos asociarnos y esperamos sinceramente que esta relación sea muy fructífera y duradera para el crecimiento y el desarrollo mutuo”, concluyó.Pastor, visitó el estadio del club conveniado así como su academia de formación y también realizó una importante visita a la Autoridad Portuaria de Tailandia, donde pudo entrevistarse con Kriangkrai Chaisiriwongsuk, director de la Autoridad Portuaria de Tailandia (PAT).
-
Puto futbol modern.
El tal Daniel Pastor fent alguna cosa per guanyar-se el sou
-
@nabil-el-zhar dijo en Convenio con un club tailandés:
Puto futbol modern.
El tal Daniel Pastor fent alguna cosa per guanyar-se el sou
I aconseguir viatges gratis a Tailandia
-
¿Y con el Levante de Grecia ese cómo llevamos el convenio? ¿O es sólo un plagio?
-
@joscbf dijo en Convenio con un club tailandés:
¿Y con el Levante de Grecia ese cómo llevamos el convenio? ¿O es sólo un plagio?
Sols còpia.
Ilustre:
Són de l'illa de Zakinthos:
-
Bueno, si nos dan jugadores para competir a muhathai aún vale
-
Mientras a Quico no se le ocurra la luminosa idea de hacerse otro Pereira o Boabdil y traer a un DT Thailandes para que haga su pasantía...
-
A nivell comercial, que entenc que és el que es busca, no crec que els beneficis vagen a ser especialment alts, no li veig tant de potencial a Tailàndia en el món del futbol. A nivell esportiu, este tipus de convenis no serveixen per a res perquè el potencial dels jugadors tailandesos és mínim i, a més, ocupen plaça d'extracomunitari, fent quasi impossible que un jugador reclutat a partir del conveni arribe al primer equip.
Personalment crec que on s'ha d'invertir en forma de convenis és en Àfrica, on hi ha molt de potencial futbolístic i exemples d'acadèmies molt fructíferes, parlant sempre baix la premisa que mitjançant èxits esportius, es genera èxit comercial (per venda de futbolistes). El cas més clar i del que es podria prendre exemple és el conveni que té el Metz (actualment en la Ligue 2 i d'un tamany similar al Llevant, encara que històricament compta amb més temporades en el primer nivell) i l'acadèmia Génération Foot senegalesa: cada any incorporen a l'equip francés una nova remesa de jugadors que reporten beneficis esportius i econòmics per al club. Entre d'altres, han eixit d'aquesta col·laboració jugadors com Sadio Mané (actualment al Bayern, venut al RB Salzburg en 2012 per 4 milions), Ismaila Sarr (actualment Watford, venut al Rennes en 2017 per 17 milions), Pape Matar Sarr (venut al Tottenham en 2021 per 17 milions) o Habib Diallo (venut al R. Strasbourg esta última temporada per 10 milions).
Este crec que és l'article que millor explica els inicis d'aquest conveni: https://breakingthelines.com/investigation-piece/generation-foot-senegals-footballing-factory/
De veres pense que una iniciativa semblant, inclús tenint en compte que probablement no seria tant fructífera com la del Metz, seria una bona inversió. Podria inclús establir-se i gestionar-se a través de la fundació, que sembla estar fent un bon treball (més o menys) amb les categories inferiors. En canvi, tot el que siguen convenis amb països sense tradició futbolística crec que no va enlloc.
Com a apunt final, voldria afegir que, no obstant, per a mi la millor acadèmia africana és la "Right To Dream" ghanesa, la qual va invertir els papers i en compte d'estar subordinada a un club europeu, en va comprar un en 2015, el Nordsjaelland danés, en el qual ha aplicat la metodologia que ja venia posant en pràctica en Ghana i cada any compta amb un equip molt jove, format majoritàriament per una combinació de jugadors africans (ghanesos i alguns ivorians també formats en Ghana) i danesos, dels quals també han tret beneficis econòmics: Kudus, Sulemana o Adingra; i Mathias Jensen, Skov Olsen o Damsgaard.
-
@spoildmb gràcies pel comentari i per tan bona elecció d'avatar