INTERESA TENER UN FILIAL EN 2A A UN CLUB COM EL LLEVANT? • És un tema complicat, està clar que tots ens alegrarem si pujen els dos equips, seria una fita important i digna d'elogi; però el tema és quin filial voriem en 2a; Un filial de jugadors acabats o un filial de jugadors amb projecció de cara a pujar al primer equip?
  Jo pense que no val de res tindre un flilial a 2a si no es treballa desde baix del tot, desde els infantils, cadets i juvenils, ja que per a fer un filial amb tios que tenen 27 anys, no val la pena tindre'l.
  A mi m'agradaria que fora com el Malaga B, que son la majoria provinents del juvenil, i que si, corres el risc de baixar, però els tios es foguejen en 2a i poden pujar al primer equip.
  Tindre un filial per tindre'l es tonteria, i més a 2a que els sous son majors i les despeses també.
  Si volem un filial potent i util hem de començar desde baix • El filial te que ser en gent jove, pero no importa si arriben del juvenil del llevant o del juvenil de l'espanyol (per exemple). Aixo si, gent jove en ganes de pujar al primer equip sino per a que el tens?


 • Moderador

  Seria un timo.Que vinculen a algun equipo,como Castellón por ejemplo,y que los cedan ahí si les interesa.
  Si vamos a tener el filial en segunda,sin que suba ninguno del juvenil,y ninguno del segundo equipo al primero,o solo un par,pues no vale para nada.


Accede para responder