ODI AL LLEVANT UE? • Em pareix que molta gent ja comença a vore fantasmes on no hi han. En Madrid no crec que els importe massa si hi han 2, 3 o 4 equips del País Valencià a la primera divisió i des de Catalunya segur que se n'alegren de que cada volta la presència d'equips dels Països Catalans siga més important.
  SOM I SEREM PER SEMPRE. • NO ENTIENDO ¿SOMOS DEL PAIS CATALAN? ESTO DE LA POLITICA Y LA HISTORIA NO ES LO MIO.

  TE PUEDES EXPLICAR? • som del País Valencià, però històricament em tingut vincles molt importants amb les balears i Ctalunya, territori denominat com a Paísos Catalans • dels paisos catalans seras tu y tus cuernos

  ¡MACHO LLEVANT! • Yo no soy catalán, soy valenciano!!!

  En el mapa no vienen los paissos esos que dices. Viene Cataluña, Comunidad Valencia e Islas Baleares, no veo nada de paissos noseke. • jajajajjajajja
  Que no vos sàpiga mal però l'idioma del País Valencià no és altre que el que es parla tant a Catalunya com a les illes, dis-li com vulgues.
  Visquen els Paísos Catalans ajjajaja • normal ke si!! no teniu ke ser aixina de tankats, els paisos catalans, ke nomes es un nom, no la invasio del pais valencià pels katalans del nord, son tots els territoris ke kompartim l'idioma, festes, cultures, tradicions, etc.. es a dir: Pais Valencià, Ses illes Balears i el principat de Catalunya, i tenim ke respektar les arrels i no deixarles perdre o akabarem pitjor ke els xotos!!! Desde el respecte que caracteritza a la gent del llevant, treballadors ksi tots, jornalers, etc.. A mes a mes jo no se kins mapes voreu però podeu vore x exemple el temps a tv3 i voràs kom no es el mateix mapa ke al kanal blau!!
  Pais Valencià!!, Paisos Katalans!! • Ale si, per a tú la pesseta ale, ale. • @pep:

  jajajajjajajja
  Que no vos sàpiga mal però l'idioma del País Valencià no és altre que el que es parla tant a Catalunya com a les illes, dis-li com vulgues.
  Visquen els Paísos Catalans ajjajaja

  que no te sepa mal pero aqui se habla en castellano,el idioma de ESPAÑA q es donde ta valencia y todo los demas son pamplinas y historias sino mira tu DNI o tu LIBRO DE FAMILIA,o TU CARNET DE CONDUCIR o DEMAS PAPELES,FUERA LA POLITICA DEL FUTBOL,VALE YA DE METER MIERDA,DEJADNOS EN PAZ CON NUESTRO ASCENSO Q LO QUEREMOS DISFRUTAR!


Accede para responder