De veres?  • aixo he vist a la wikipedia, en el lloc del estadi del llevant respecte al projecte de nou estadi. supose esta molt passat, pero em sembla una burrada subrealista!
    http://ca.wikipedia.org/wiki/Estadi_Ciutat_de_Val%C3%A8ncia
    –-------------------------------------------------------------
    El nou EstadiEl Llevant UE ha presentat al ministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla, un projecte d'un nou estadi de 40.000 espectadors, envoltat d'aigua, al costat de la nova dàrsena de la Copa de l'Amèrica. L'Estat, que és a qui pertany el sòl, no rebutja d'entrada la idea i emplaça al club a desenvolupar el pla per a després de la Copa de l'Amèrica, "quan es constituïsca la nova societat estatal" que gestionarà el port de València.

    El nou estadi estarà envoltat de mar per tres dels seus quatre costats, amb un aparcament subterrani per a 3.000 cotxes. El projecte està dirigit per Alejandro Escribano, el mateix arquitecte del Nou Mestalla. Els terrenys estan ocupats actualment pel grup naval Boluda, que està disposat a traslladar les seues drassanes al port de Sagunt. El club preté una permuta dels terrenys, propietat de l'Estat, per edificar el seu nou camp sense cost, contant així mateix amb el vistiplau de l'Ajuntament de València. El procés que es portaria a terme seria el següent: per la venda del seu antic estadi en Sant Llorenç (l'actual Ciutat de València) per un valor de 165 milions d'euros, que depèn de la recalificació de les instal·lacions actuals. Amb aqueixa venda es pagaria la construcció del nou estadi en el nou solar, construït sobre terreny públic. El club preveix, d'altra banda, que l'explotació comercial de l'estadi siga encarregada a l'empresa multinacional Arena que ja gestiona altres recintes.  • Algo había oido pero creo que esto al final se quedó en nada.