Baleària, nou patrocinador del Llevant UE


 • Moderador

  El Levante UD i Baleària han presentat esta vesprada en la Sala de Premsa de l'Estadi Ciutat de València el nou conveni rubricat entre ambdós entitats, per mitjà del qual la naviliera valenciana passa a convertir-se en patrocinador oficial del Levante UD.

  A l'acte han assistit Adolfo Utor, president de Baleària; Quico Catalán, president de l'entitat llevantinista; i els jugadors Camarasa i Pepelu.

  El Levante UD estrenarà el logotip de Baleària en la seua camiseta en l'encontre que disputarà este cap de setmana davant del FC Barcelona.

  Sobre grup Baleària

  Baleària és una naviliera líder en el transport de passatge i càrrega en les connexions amb Balears, un dels majors operadors de l'Estret de Gibraltar i a més oferix servicis en el Carib. La companyia és un referent de servici, innovació i responsabilitat social en el sector del transport marítim espanyol.

  En 2014, va transportar 3'2 milions de passatgers i 4,1 milions de m.l. de càrrega rodada. El navilier compta actualment amb una flota de 24 barcos i dóna ocupació a unes 1.000 persones.

  http://www.levanteud.com/va/info/el-lev ... -patrocini


Accede para responder