Els abonaments i els amics • Volia fer el meu comentari sobre els abonaments d'aquesta campanya, i m'he fixat en que només protestem uns pocs.

  Ara tot el mon portarà amics al ciutat de valència( q hem pareix molt be), pero jo que porte 6 anys com a abonat no tinc dret a traure l'abonament abanç que els xotos que no puguen pagar l'abonamentde la xotera?

  Als amics que volen traures l'abonament ara xq no sel van traure l'any passat?? XQ ESTAVEM EN 2a, i si són del llevant deurien traure's l'abonament 1a i en 3a, si no ho son tindrà = q sigam 27000 o 10000 persones, animarem els de sempre i els altres es dedicaran a observar el partit indiferentment.

  Ara m' enrecorde kuan ens varen furtar un partit importantíssim contra el Badajoz que si el guanyavem pujavem a 1a xo el senyor fernandez hinojosa expulsà a 3 jugadors del llevant i encara empatarem. O kuan vaixarem en Sòria, el partit d'albacete…

  I tota la gent q ha patit q ha estat dies sense poder dormir, cabrejats tot el dia patint, sense poder parlaar a clase xq eres del llevant q esta en 2a i et pegaven, isegur q una barbaritat de coses q se m'escapen

  I encara penseu q no s'han ekivocaat??


Accede para responder