Ciutat esportiva de Buñol. • Bones, soc un afeccionat del Lleida i en motiu de la primera jornada a 2naB ens desplaçem a Valencia per jugar contra el Llevant B. El motiu del post es q e estat buscant fotos on surtis el camp del Buñol o algo aixi, q es on juguen els seus partits el Llevant B, pero no ne trobat cap ni a la web oficial ni aqui, aixi que m'agradaria que hem diguesiu mes o menys quines caracteristiques te aquest camp, mes que re en capacitat i demes. A la web oficial fica que la capacitat es de 3.000 espectadors, pero poc mes. No re gent, aviam si algu hem pot pasar alguna foto o algo. Percert, a Lleida encara ens enrecordem de vosaltres, concretament la bufanda q hem vaig intercanviar amb un Llevantanista la tinc penjada a la meva paret! jeje Sort i salutacions!! • Es un campo de entrenamiento y chiquitito. Solo tiene una grada en un lateral y corre un viento que mata hombres. Por no tener, no tiene ni marcador, pero tampoco hace mucha falta, porque casi todos los partidos acaban 0-0.

  Se supone que se iba a construir un miniestadio, pero de momento juegan en el futbolín arriba descrito.

  Saludos a Lleida. Se nos trató muy bien el día del ascenso y creo que hablo por la mayoría si os deseo lo mejor esta temporada. • Amic lleidatà:
  Pots trobar un planet de les instalacions a la web:
  http://www.levanteud.com/cdeportiva.html
  El camp més gran és que juga el Llevant B normalment.
  Entrar per la carretera és fàcil. Agarreu direcció València-Madrid, i el desviament "Buñol". Continueu la carretera cap a Buñol i arribareu a una rotonda des de la qual veureu ja la Ciutat Sportiva. En la rotonda està senyalitzada.
  A la teua disposició. No oblidarem Lleida mai i la vostra educació. • Sort a vosaltres també i gracies per tot. Pareix qu'esteu fent una bona pretemporada i desitje que torneu a segona molt aviat.
  El nostre filial a perdut molt potencial aquesta temporada. Crec que guanyareu el partit. FORÇA LLEIDA!!!! • Moltes gracies a tots, les vostres paraules s'agraeixen en aquests moments, i gracies tambe per descriurem el camp on jugarem. Sigui petit o bufi el vent, es una mica lo q ens espera a la 2na B… Si haguesim fet be les coses, ara no tindriam q pasar per aixo.. pero be, es el q hi ha! Gracies a tots i desitjar-vos tota la sort del mon en la vostra nova etapa a 1era!! Salut!! • y este partido no l pueden jugar en el estadio?¿?¿ teniendo el cuenta q el levante no juega en casa … asi seguro q hay mas gente q se acerca xa ver este partido • @X¡sp!t@:

  y este partido no l pueden jugar en el estadio?¿?¿ teniendo el cuenta q el levante no juega en casa … asi seguro q hay mas gente q se acerca xa ver este partido

  tienes toda la razon,

  si fuera en el estadio seguro que iba mas gente.

  pero bueno intentaremos ir • @xampions2000:

  @X¡sp!t@:

  y este partido no l pueden jugar en el estadio?¿?¿ teniendo el cuenta q el levante no juega en casa … asi seguro q hay mas gente q se acerca xa ver este partido

  tienes toda la razon,

  si fuera en el estadio seguro que iba mas gente.

  pero bueno intentaremos ir

  Es altamente improbable.


Accede para responder