Estoy alucinada e indignada.
-
@Yuri:
lo de …...me han contado...... no demuestra nada.
Me parece muy fuerte que sea verdad lo que dices, yo no me creo esa historia.
Por eso no digo nombres, porque demostrarlo es muy dificil. Pero si que es cierto que los comentarios en este sentido en algunos ambitos que hasta ahora pasaban de nosotros van en esa direccion. Si que dire que fue en el partido contra el Deportivo. Los que escribis que teneis relacion con el periodismo veo que no os extraña esto en absoluto.
-
supongo que el vidagany estara entre esos, y el gordo tambien
-
Granotaexiliao, tu i jo som dues bones veles per a un veler, eh?
(perquè a tu picar pedra, el fast food i l'aigua de l'aixeta del Cabanyal t'agrada, veritat?)Vinatea, a mi em vindria molt bé una de les teues lliçons, perquè reconec que el meu truc és bastant llastimós
-
TRes coses;
A) Quan vullgau us ensenye a jugar al truc.
B) En aquest fòrumhi ha algú que no siga periodista?.
C) Jo, el m'han dit, m'han contat…... uffff.
A-No em soc periodiste de profesió pero m´agrada comprar diaris.
B-En quant a lo del truc no em vindrien mal unes clases. Existeix el truc per internet? o quelcom CD de truc? De vegades juge Brigde al ordinador, que per cert es prou complicat.
C- el que no està escrit se l´emporta el vent.
-
¿OS DAIS CUENTA? ANTES EL RIVAL A BATIR DE LOS XOTOS ERA EL REAL MADRID PERO AHORA SOMOS NOSOTROS.
¿LLORARAN IGUAL CON NOSOTROS?
-
¿OS DAIS CUENTA? ANTES EL RIVAL A BATIR DE LOS XOTOS ERA EL REAL MADRID PERO AHORA SOMOS NOSOTROS.
¿LLORARAN IGUAL CON NOSOTROS?
No estoy totalmente de acuerdo con eso. Creo que ahora su principal rival a batir se llama Soler.
-
Jo soc massa "farolero" per a tindre exit amb el truc.
Pero…. qui sap.
-
@Cullerot:
Granotaexiliao, tu i jo som dues bones veles per a un veler, eh?
(perquè a tu picar pedra, el fast food i l'aigua de l'aixeta del Cabanyal t'agrada, veritat?)Vinatea, a mi em vindria molt bé una de les teues lliçons, perquè reconec que el meu truc és bastant llastimós
SI, Cullerot, si…....som dues vetles bones per a un vetler (el meu es diu LLevant i va de puta mare, nen)
Picar pedra --> Treballe com un fill de puta...... no pique molta pedra, pero treballe mes que un cabro, fill meu.
Fast Food --> l'odie amb una passio que et cagues. Dema tinc gent a sopar a casa menu: D'entrant: Llagosta amb Brie, cantimpalo i pernilet espanyol Plat Fort: Paelleta mixta (amb llagosta, llagostins,vieires i algo mes que trobe) de Postre: Crema Catalana tot arruixat amb vi de Rioja i despres una mistela i un bon hava ( churchill de Romeo i Julieta). Rebentats de Veterano, tambe estan "available"
L'aigua de l'aixeta del Cabanyal --> Jo prefereixo no beure aigua, ja que l'aigua m'oxida; Prefereixo el bon vi o el bon rom (encara que tampoc em desagrada gens una ampolla de Johnnie Walker Blue Label)
Amb el que refereix al Truc....... a mi no se me dona gens mal el jugar (de casta le viene al galgo), blanques, negres o el que calga. Ara, recordeu-se d'un bon dit Cabanyaler: "Jugador de Faltes, pagador de Rebentats".
-
@GRANOTAEXILIAO:
@Cullerot:
Granotaexiliao, tu i jo som dues bones veles per a un veler, eh?
(perquè a tu picar pedra, el fast food i l'aigua de l'aixeta del Cabanyal t'agrada, veritat?)Vinatea, a mi em vindria molt bé una de les teues lliçons, perquè reconec que el meu truc és bastant llastimós
SI, Cullerot, si…....som dues vetles bones per a un vetler (el meu es diu LLevant i va de puta mare, nen)
Picar pedra --> Treballe com un fill de puta...... no pique molta pedra, pero treballe mes que un cabro, fill meu.
Fast Food --> l'odie amb una passio que et cagues. Dema tinc gent a sopar a casa menu: D'entrant: Llagosta amb Brie, cantimpalo i pernilet espanyol Plat Fort: Paelleta mixta (amb llagosta, llagostins,vieires i algo mes que trobe) de Postre: Crema Catalana tot arruixat amb vi de Rioja i despres una mistela i un bon hava ( churchill de Romeo i Julieta). Rebentats de Veterano, tambe estan "available"
L'aigua de l'aixeta del Cabanyal --> Jo prefereixo no beure aigua, ja que l'aigua m'oxida; Prefereixo el bon vi o el bon rom (encara que tampoc em desagrada gens una ampolla de Johnnie Walker Blue Label)
Amb el que refereix al Truc....... a mi no se me dona gens mal el jugar (de casta le viene al galgo), blanques, negres o el que calga. Ara, recordeu-se d'un bon dit Cabanyaler: "Jugador de Faltes, pagador de Rebentats".
A vore quan fas un soparet d´eixos per açí que jo rente els plats despres
si fa falta
-
@fritz:
@GRANOTAEXILIAO:
@Cullerot:
Granotaexiliao, tu i jo som dues bones veles per a un veler, eh?
(perquè a tu picar pedra, el fast food i l'aigua de l'aixeta del Cabanyal t'agrada, veritat?)Vinatea, a mi em vindria molt bé una de les teues lliçons, perquè reconec que el meu truc és bastant llastimós
SI, Cullerot, si…....som dues vetles bones per a un vetler (el meu es diu LLevant i va de puta mare, nen)
Picar pedra --> Treballe com un fill de puta...... no pique molta pedra, pero treballe mes que un cabro, fill meu.
Fast Food --> l'odie amb una passio que et cagues. Dema tinc gent a sopar a casa menu: D'entrant: Llagosta amb Brie, cantimpalo i pernilet espanyol Plat Fort: Paelleta mixta (amb llagosta, llagostins,vieires i algo mes que trobe) de Postre: Crema Catalana tot arruixat amb vi de Rioja i despres una mistela i un bon hava ( churchill de Romeo i Julieta). Rebentats de Veterano, tambe estan "available"
L'aigua de l'aixeta del Cabanyal --> Jo prefereixo no beure aigua, ja que l'aigua m'oxida; Prefereixo el bon vi o el bon rom (encara que tampoc em desagrada gens una ampolla de Johnnie Walker Blue Label)
Amb el que refereix al Truc....... a mi no se me dona gens mal el jugar (de casta le viene al galgo), blanques, negres o el que calga. Ara, recordeu-se d'un bon dit Cabanyaler: "Jugador de Faltes, pagador de Rebentats".
A vore quan fas un soparet d´eixos per açí que jo rente els plats despres
si fa faltaSense problema, amic Fritz. M'encissa la cuina i cuinar, tambe m'encissa el menjar molt be (com podeu veure). No hi ha cap de problema en juntar a alguna gent i fer algun plat bo. La proxima vegada que vaja a valencia podriem quedar i fer unes doradetes a la Sal o alguna cosa pareguda tot arruixat amb un bon vinet fresquet de Barbadillo, no hi ha cap problema. Evidentment, els rebentats i els havans tambe venen en el 'pack"
Estic ben segur que els amics Cullerot, Felipe i Vinatea no possaran cap problema per a apuntar-se a un menjaret aixi (es millor comprar-lis un tratje que convidar-los a sopar).
Ja sabeu…........... quan vullgau vos cuine!!! (a qui siga, mentres siguen granotes, clar)
Salut i forca.
-
@GRANOTAEXILIAO:
@fritz:
@GRANOTAEXILIAO:
@Cullerot:
Granotaexiliao, tu i jo som dues bones veles per a un veler, eh?
(perquè a tu picar pedra, el fast food i l'aigua de l'aixeta del Cabanyal t'agrada, veritat?)Vinatea, a mi em vindria molt bé una de les teues lliçons, perquè reconec que el meu truc és bastant llastimós
SI, Cullerot, si…....som dues vetles bones per a un vetler (el meu es diu LLevant i va de puta mare, nen)
Picar pedra --> Treballe com un fill de puta...... no pique molta pedra, pero treballe mes que un cabro, fill meu.
Fast Food --> l'odie amb una passio que et cagues. Dema tinc gent a sopar a casa menu: D'entrant: Llagosta amb Brie, cantimpalo i pernilet espanyol Plat Fort: Paelleta mixta (amb llagosta, llagostins,vieires i algo mes que trobe) de Postre: Crema Catalana tot arruixat amb vi de Rioja i despres una mistela i un bon hava ( churchill de Romeo i Julieta). Rebentats de Veterano, tambe estan "available"
L'aigua de l'aixeta del Cabanyal --> Jo prefereixo no beure aigua, ja que l'aigua m'oxida; Prefereixo el bon vi o el bon rom (encara que tampoc em desagrada gens una ampolla de Johnnie Walker Blue Label)
Amb el que refereix al Truc....... a mi no se me dona gens mal el jugar (de casta le viene al galgo), blanques, negres o el que calga. Ara, recordeu-se d'un bon dit Cabanyaler: "Jugador de Faltes, pagador de Rebentats".
A vore quan fas un soparet d´eixos per açí que jo rente els plats despres
si fa faltaSense problema, amic Fritz. M'encissa la cuina i cuinar, tambe m'encissa el menjar molt be (com podeu veure). No hi ha cap de problema en juntar a alguna gent i fer algun plat bo. La proxima vegada que vaja a valencia podriem quedar i fer unes doradetes a la Sal o alguna cosa pareguda tot arruixat amb un bon vinet fresquet de Barbadillo, no hi ha cap problema. Evidentment, els rebentats i els havans tambe venen en el 'pack"
Estic ben segur que els amics Cullerot, Felipe i Vinatea no possaran cap problema per a apuntar-se a un menjaret aixi (es millor comprar-lis un tratje que convidar-los a sopar).
Ja sabeu…........... quan vullgau vos cuine!!! (a qui siga, mentres siguen granotes, clar)
Salut i forca.
Ufff no saps ben bé el que acabes de dir ¡¡¡¡¡¡¡
-
@GRANOTAEXILIAO:
@fritz:
@GRANOTAEXILIAO:
@Cullerot:
Granotaexiliao, tu i jo som dues bones veles per a un veler, eh?
(perquè a tu picar pedra, el fast food i l'aigua de l'aixeta del Cabanyal t'agrada, veritat?)Vinatea, a mi em vindria molt bé una de les teues lliçons, perquè reconec que el meu truc és bastant llastimós
SI, Cullerot, si…....som dues vetles bones per a un vetler (el meu es diu LLevant i va de puta mare, nen)
Picar pedra --> Treballe com un fill de puta...... no pique molta pedra, pero treballe mes que un cabro, fill meu.
Fast Food --> l'odie amb una passio que et cagues. Dema tinc gent a sopar a casa menu: D'entrant: Llagosta amb Brie, cantimpalo i pernilet espanyol Plat Fort: Paelleta mixta (amb llagosta, llagostins,vieires i algo mes que trobe) de Postre: Crema Catalana tot arruixat amb vi de Rioja i despres una mistela i un bon hava ( churchill de Romeo i Julieta). Rebentats de Veterano, tambe estan "available"
L'aigua de l'aixeta del Cabanyal --> Jo prefereixo no beure aigua, ja que l'aigua m'oxida; Prefereixo el bon vi o el bon rom (encara que tampoc em desagrada gens una ampolla de Johnnie Walker Blue Label)
Amb el que refereix al Truc....... a mi no se me dona gens mal el jugar (de casta le viene al galgo), blanques, negres o el que calga. Ara, recordeu-se d'un bon dit Cabanyaler: "Jugador de Faltes, pagador de Rebentats".
A vore quan fas un soparet d´eixos per açí que jo rente els plats despres
si fa faltaSense problema, amic Fritz. M'encissa la cuina i cuinar, tambe m'encissa el menjar molt be (com podeu veure). No hi ha cap de problema en juntar a alguna gent i fer algun plat bo. La proxima vegada que vaja a valencia podriem quedar i fer unes doradetes a la Sal o alguna cosa pareguda tot arruixat amb un bon vinet fresquet de Barbadillo, no hi ha cap problema. Evidentment, els rebentats i els havans tambe venen en el 'pack"
Estic ben segur que els amics Cullerot, Felipe i Vinatea no possaran cap problema per a apuntar-se a un menjaret aixi (es millor comprar-lis un tratje que convidar-los a sopar).
Ja sabeu…........... quan vullgau vos cuine!!! (a qui siga, mentres siguen granotes, clar)
Salut i forca.
Ufff no saps ben bé el que acabes de dir ¡¡¡¡¡¡¡
Anem a veure…......explica't, amic, explicat............. que no t'agraden les dorades a la sal?? xeeeeeee doncs canviem el menu i au!!
-
@GRANOTAEXILIAO:
@GRANOTAEXILIAO:
@fritz:
@GRANOTAEXILIAO:
@Cullerot:
Granotaexiliao, tu i jo som dues bones veles per a un veler, eh?
(perquè a tu picar pedra, el fast food i l'aigua de l'aixeta del Cabanyal t'agrada, veritat?)Vinatea, a mi em vindria molt bé una de les teues lliçons, perquè reconec que el meu truc és bastant llastimós
SI, Cullerot, si…....som dues vetles bones per a un vetler (el meu es diu LLevant i va de puta mare, nen)
Picar pedra --> Treballe com un fill de puta...... no pique molta pedra, pero treballe mes que un cabro, fill meu.
Fast Food --> l'odie amb una passio que et cagues. Dema tinc gent a sopar a casa menu: D'entrant: Llagosta amb Brie, cantimpalo i pernilet espanyol Plat Fort: Paelleta mixta (amb llagosta, llagostins,vieires i algo mes que trobe) de Postre: Crema Catalana tot arruixat amb vi de Rioja i despres una mistela i un bon hava ( churchill de Romeo i Julieta). Rebentats de Veterano, tambe estan "available"
L'aigua de l'aixeta del Cabanyal --> Jo prefereixo no beure aigua, ja que l'aigua m'oxida; Prefereixo el bon vi o el bon rom (encara que tampoc em desagrada gens una ampolla de Johnnie Walker Blue Label)
Amb el que refereix al Truc....... a mi no se me dona gens mal el jugar (de casta le viene al galgo), blanques, negres o el que calga. Ara, recordeu-se d'un bon dit Cabanyaler: "Jugador de Faltes, pagador de Rebentats".
A vore quan fas un soparet d´eixos per açí que jo rente els plats despres
si fa faltaSense problema, amic Fritz. M'encissa la cuina i cuinar, tambe m'encissa el menjar molt be (com podeu veure). No hi ha cap de problema en juntar a alguna gent i fer algun plat bo. La proxima vegada que vaja a valencia podriem quedar i fer unes doradetes a la Sal o alguna cosa pareguda tot arruixat amb un bon vinet fresquet de Barbadillo, no hi ha cap problema. Evidentment, els rebentats i els havans tambe venen en el 'pack"
Estic ben segur que els amics Cullerot, Felipe i Vinatea no possaran cap problema per a apuntar-se a un menjaret aixi (es millor comprar-lis un tratje que convidar-los a sopar).
Ja sabeu…........... quan vullgau vos cuine!!! (a qui siga, mentres siguen granotes, clar)
Salut i forca.
Ufff no saps ben bé el que acabes de dir ¡¡¡¡¡¡¡
Anem a veure…......explica't, amic, explicat............. que no t'agraden les dorades a la sal?? xeeeeeee doncs canviem el menu i au!!
No, el que dic que has adquirit un compromís en ferm i ja te'l retraurem, ja. (per cert no les he tastades, però segur que estan ben bones)
-
@GRANOTAEXILIAO:
@GRANOTAEXILIAO:
@fritz:
@GRANOTAEXILIAO:
@Cullerot:
Granotaexiliao, tu i jo som dues bones veles per a un veler, eh?
(perquè a tu picar pedra, el fast food i l'aigua de l'aixeta del Cabanyal t'agrada, veritat?)Vinatea, a mi em vindria molt bé una de les teues lliçons, perquè reconec que el meu truc és bastant llastimós
SI, Cullerot, si…....som dues vetles bones per a un vetler (el meu es diu LLevant i va de puta mare, nen)
Picar pedra --> Treballe com un fill de puta...... no pique molta pedra, pero treballe mes que un cabro, fill meu.
Fast Food --> l'odie amb una passio que et cagues. Dema tinc gent a sopar a casa menu: D'entrant: Llagosta amb Brie, cantimpalo i pernilet espanyol Plat Fort: Paelleta mixta (amb llagosta, llagostins,vieires i algo mes que trobe) de Postre: Crema Catalana tot arruixat amb vi de Rioja i despres una mistela i un bon hava ( churchill de Romeo i Julieta). Rebentats de Veterano, tambe estan "available"
L'aigua de l'aixeta del Cabanyal --> Jo prefereixo no beure aigua, ja que l'aigua m'oxida; Prefereixo el bon vi o el bon rom (encara que tampoc em desagrada gens una ampolla de Johnnie Walker Blue Label)
Amb el que refereix al Truc....... a mi no se me dona gens mal el jugar (de casta le viene al galgo), blanques, negres o el que calga. Ara, recordeu-se d'un bon dit Cabanyaler: "Jugador de Faltes, pagador de Rebentats".
A vore quan fas un soparet d´eixos per açí que jo rente els plats despres
si fa faltaSense problema, amic Fritz. M'encissa la cuina i cuinar, tambe m'encissa el menjar molt be (com podeu veure). No hi ha cap de problema en juntar a alguna gent i fer algun plat bo. La proxima vegada que vaja a valencia podriem quedar i fer unes doradetes a la Sal o alguna cosa pareguda tot arruixat amb un bon vinet fresquet de Barbadillo, no hi ha cap problema. Evidentment, els rebentats i els havans tambe venen en el 'pack"
Estic ben segur que els amics Cullerot, Felipe i Vinatea no possaran cap problema per a apuntar-se a un menjaret aixi (es millor comprar-lis un tratje que convidar-los a sopar).
Ja sabeu…........... quan vullgau vos cuine!!! (a qui siga, mentres siguen granotes, clar)
Salut i forca.
Ufff no saps ben bé el que acabes de dir ¡¡¡¡¡¡¡
Anem a veure…......explica't, amic, explicat............. que no t'agraden les dorades a la sal?? xeeeeeee doncs canviem el menu i au!!
No, el que dic que has adquirit un compromís en ferm i ja te'l retraurem, ja. (per cert no les he tastades, però segur que estan ben bones)
Amic Xavier…........... el compromis esta ahi, i si vos he de cuinar...... som granotes tots, i vos cuine, no hi ha cap problema, TOT PELS GRANOTES, COLLONS!!
Unes bones doradetes a la sal...... i et promet que el pel del cap et tonra a surtir, amigatxo!
DORADETES JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
salut i forca!!
-
@ILUSION GRANOTA:
Me ha contado que en un partido del Valencia fuera de casa varios periodistas que siguen a este equipo (no todos segun me dicen) brindaron porque el Levante bajara a segunda division. Se ve que les molesta que estemos como estamos ahora. Alguien sabe algo de esto? Estoy alucinada.
No te sulfures por eso bonica, ¿que cabe esperar de unos pobres xotos?. El brindis se les va a atragantar porque no sólo no vamos a bajar (lo tengo clarísimo) sino que lo mismo los que bajan son ellos, que menuda banda ufff.
Ale un beso bonita y pasa de esa gentuza.
VIXCA LLEVANT